Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Bercakap dengan Penasihat Pakar kami

Di Singapore Top Immigration, kami adalah keluarga besar. Kami melayan pelanggan seperti rakan kami. Kami percaya pada Perkhidmatan Pelanggan dan membiarkan pelanggan merasa seperti di rumah. Sekiranya anda mempunyai pengalaman buruk dengan orang lain, kita pasti berbeza. Tidak ada aksi umum seperti menyatakan kejayaan tinggi untuk menarik pelanggan kepada kami. Mari berbual dengan kami.

Bagaimana untuk menonjol dari orang ramai

Terdapat 1.3 Juta orang asing di Singapura. Bagaimana untuk memenangi orang asing yang lain? Bagaimana untuk menarik perhatian pegawai ICA? Dengan menyerahkan dokumen asas yang telah anda kirimkan ketika menerapkan EP / SP Anda tidak cukup untuk membenarkan apa yang telah Anda lakukan untuk Singapura.

Di Singapore Top Immigration, kami mempunyai rekod prestasi yang terbukti berjaya untuk menjadikan aplikasi anda menonjol.

Kenapa pilih kami

Lebih dari 6 tahun pengalaman Imigresen. Mengendalikan ribuan orang asing setiap tahun. Kami menjadikannya aplikasi yang sangat mudah untuk anda. Tidak menyusahkan. Ketelusan 100% dalam mengakses kelayakan anda.

Penduduk tetap Singapura

Singapore PR

Sebilangan besar pelanggan kami memberitahu kami bahawa Singapura adalah rumah kedua mereka.

Adakah anda mempunyai idea untuk tinggal lama di Singapura? Adakah Singapura tempat untuk anda membina kerjaya atau membawa keluarga anda ke Singapura? Adakah anda ingin mendapat lebih banyak faedah daripada yang anda miliki sekarang? Sekiranya ya, melamar PR Singapura pastinya merupakan pilihan yang tepat.

Semua orang tahu bahawa melamar PR Singapura tidaklah mudah namun masih ada banyak orang asing yang ingin menjadi PR Singapura kerana kemajuan kerjaya dan pendidikan anak-anak mereka.

Biarkan kami membantu anda membina impian anda.

Kewarganegaraan Singapura

Singapore Citizenship

Pengembara yang kerap? Ingin melakukan perjalanan bebas Visa ketika mengunjungi negara lain?

Singapura menduduki tempat kedua kerana menjadi pasport paling berkuasa di dunia. Ia kekal di kedudukan 2 teratas di bawah Henley Passport Index dan Global Ranking selama hampir satu dekad.

Kecewa kerana proses yang membosankan dan penyediaan kertas kerja. Tidak tahu bagaimana dan di mana hendak bermula?

Di Singapore Top Immigration, kami telah membantu banyak PR Singapura memperoleh kewarganegaraan baru mereka di Singapura terutama dari China, Malaysia, India, Bangladesh dan Pakistan.

Bingung mengapa anda ditolak setelah tinggal di Singapura untuk beberapa lama? Rasa kecewa? Rasa kecewa? Kami di sini untuk membimbing anda melalui keseluruhan proses. Di Singapore Top Immigration, kami memberikan maklum balas yang paling jujur. Rujuk perunding imigresen kami yang ramah sekarang.

Check Your PR Eligibility

Check Your PR Eligibility