Tentang kami

Kami adalah firma perunding imigresen yang berpangkalan di Singapura, dengan profesional yang berkemahiran tinggi lebih daripada 6 tahun pengalaman dalam industri.

Imigresen Teratas Singapura ditubuhkan khas untuk menyediakan perkhidmatan imigresen profesional yang disesuaikan dengan individu yang berbeza-beza, yang bercita-cita untuk menjadi PR Singapura atau Warganegara Singapura.

Singapura adalah sebuah negara yang pelbagai budaya dan pelbagai. Oleh itu, adalah penting untuk melibatkan rakan kongsi yang tepat untuk merancang dan membuat permohonan anda secara tersuai, supaya ia memenuhi profil unik anda untuk memastikan anda kekal di kelebihan daya saing terhadap pemohon yang lain. Di Imigresen Teratas Singapura, kami mempunyai pasukan perunding profesional yang komited dengan pengalaman dan pengetahuan yang luas dalam dasar imigresen.

Kami mempunyai pelanggan yang pelbagai dari seluruh dunia yang terdiri daripada ekspatriat, profesional kerja, pekerja luar negara, usahawan atau pelabur yang melibatkan kami untuk perkhidmatan kami. Setiap profil pelanggan kami berbeza. Oleh itu, kami percaya dalam mengendalikan setiap kes dengan yakin dengan kerahsiaan dan keikhlasan.

Di Imigresen Teratas Singapura, kami tidak bergantung kepada aksi pemasaran dan pengiklanan publisiti seperti 96% atau 98% kadar kejayaan untuk mendapatkan pelanggan yang ditarik kepada kami. Sebaliknya, kami berusaha dan berusaha untuk membina kepercayaan dan keyakinan yang ketara kepada pelanggan kami dengan perkhidmatan profesional kami yang tiada tandingan.

Tanah di Landasan Yang Betul, dengan Platform Yang Betul, anda akan mendapat Keputusan Yang Terbukti

Misi Kami

Kami berharap untuk menjadi rakan kongsi anda yang paling dipercayai dalam membantu anda mencapai pencapaian pertama anda ke arah menggemparkan kaki anda di Singapura, bersama-sama dengan sumbangan besar anda untuk negara-negara.

Di Imigresen Atas Singapura, objektif kami adalah untuk membantu rakan-rakan kami seperti anda, yang ingin menjadikan Singapura rumah tetap anda, untuk melalui kerumitan dengan mudah.

Pasukan perunding kami yang berpengalaman akan melalui proses dengan anda yang meliputi setiap langkah permohonan termasuk dokumentasi, perwakilan dan penyerahan borang permohonan.

Jika permohonan anda sebelum ini telah ditolak, dan tidak tahu apa atau bagaimana untuk meneruskan, berkongsi dengan kami kesedihan dan kekecewaan anda. Kami akan melakukan yang terbaik untuk membantu anda ke arah merealisasikan impian anda. Kami faham ia menakutkan dan meruntuhkan perlu mencuba begitu banyak rayuan dan rayuan.

Kami percaya perniagaan dan perkongsian sebenar dibina dengan tunggak pengalaman dan integriti. Kami akan membimbing anda ke arah pemahaman yang jelas mengenai proses pemeriksaan ICA melalui perundingan dan memegang tangan anda ke jalan kejayaan kelulusan yang lebih tinggi permohonan PR Singapura anda.

Bagaimana anda boleh menonjol dari pemohon lain?

Check Your PR Eligibility