Testimoni

Berikut adalah beberapa kejayaan kami!

5/5

Sun Ziling,

32, China, Penyelaras Jualan

5/5

“Berkahwin pada 2015. Memohon PR Singapura untuk suami dan anak-anak saya setiap tahun tetapi tidak ada yang berjaya. Rakan saya yang mendapat PR yang diluluskan melalui Imigresen Atas Singapura meminta saya mencari Jasmine. Cukup benar, kualiti perkhidmatan dan bimbingan mereka benar-benar membantu keluarga saya untuk mendapatkan PR mereka selepas 5months memohon! Terima kasih, STI!”

Pradeep Kumar,

46, India, Sektor Pembinaan

5/5

“Saya cuba memohon PR sendiri dan ditolak sebanyak 3 kali. Rakan saya mengesyorkan saya ke Imigresen Atas Singapura dan saya mendapat PR Singapura saya diluluskan melalui mereka. Mutiak dan ahli pasukannya sangat sopan dan membantu. Saya sangat gembira. Mereka sangat terperinci dalam kerja mereka dan melakukannya secara profesional tanpa sebarang kesilapan. Mereka sangat sabar dalam menjelaskan perkara-perkara yang boleh saya lakukan untuk meningkatkan permohonan PR saya. Saya gembira kerana saya datang ke Imigresen Atas Singapura. Terima kasih banyak !”

Marina Ann Cruz,

35, Filipina, F&B Penolong Pengurus

5/5

“Imigresen Atas Singapura mempunyai perkhidmatan yang sangat baik dan pandangan yang sangat baik ke dalam proses PR. Penghargaan yang besar kepada Veron dan pasukan kerana mereka sangat bersabar dalam menjelaskan keraguan dan kebimbangan saya; dan sangat berpengetahuan tentang proses itu. PR kami mendapat diluluskan dan saya akan sangat mengesyorkan syarikat ini apabila memohon PR.” Imigresen Atas Singapura memang TOP. Bukan mudah untuk mencari syarikat dengan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik. Nissebel mempunyai pandangan yang sangat baik dalam proses PR, apa sahaja soalan yang saya tanya, dia menjawab saya dengan segera tanpa sebarang keraguan. Penghargaan yang besar kepada pasukannya kerana mereka sangat bersabar dalam menjelaskan keraguan dan kebimbangan saya; dan sangat berpengetahuan tentang proses itu. PR Singapura kami mendapat diluluskan dengan hanya percubaan pertama dan saya akan sangat mengesyorkan syarikat ini apabila memohon PR Singapura.”

Khin Myo Min Win,

27, Myanmar, Jururawat

5/5

“Terima kasih kepada STI, yang membantu saya menyiapkan semua dokumen untuk permohonan PR Singapura saya. Mereka menjadikannya aplikasi yang mudah dan tidak perlu risau. Oleh itu, saya dapat memberi tumpuan sepenuhnya pada pekerjaan saya dan tidak perlu menekankan tentang pekerjaan saya Permohonan PR. Nissebel memastikan bahawa semua butir-butir saya diisi dengan betul semasa penyerahan dan saya sangat gembira kerana saya dan SPR anak saya diluluskan dalam masa 6 bulan. Saya sangat berpuas hati dengan profesionalisme mereka dan bayaran yang dikenakan sangat berpatutan berbanding firma lain yang telah saya tanyakan. “

Chua Han Yuan,

43, Malaysia, Pembuatan

5/5

“Imigresen Atas Singapura adalah cara di luar menakjubkan. Pengalaman pelanggan yang cemerlang dan pengetahuan yang hebat mengenai isu-isu imigresen yang sedang berlaku di Singapura. Pertanyaan segera dijawab. Tiada isu dengan pakar sama sekali di seluruh. Pasukan ini membuat pengalaman keseluruhan saya menyenangkan. sangat disyorkan!”

Vo Thuy Linh,

46, Vietnam, Pemaju Perisian

5/5

“Saya melihat ramai kawan-kawan saya mendapat PR mereka ditolak oleh itu saya tidak berharap perkara yang sama berlaku kepada saya. Kawan saya memberitahu saya untuk mencari tentang Singapura Top Imigresen Pte Ltd jadi saya memutuskan untuk mendekati mereka untuk profesional mereka menasihati permohonan PR Singapura saya. Saya benar-benar dijual, saya sangat kagum dengan bagaimana mereka berjaya meyakinkan saya dan menjelaskan kepada saya dengan jelas mengapa saya tidak sepatutnya melakukannya sendiri.

Meneka apa, saya mendapat PR Singapura saya diluluskan! Saya ingin berkongsi berita baik ini dengan anda semua.”

Check Your PR Eligibility